امام خمینی (ره): نگویید که دیگران رای می دهند، من هم باید رای بدهم ،تو هم باید رای بدهی آن روستایی هم که در کنار مزرعه خودش کار می کند باید رای بدهد. تکلیف است .
*****ایـــران *****
ایران را همه میشناسندبا رستم دستانش،ایران را همه میشناسند با آرش کمان گیرش
ایران را همه میشناسندبا پیر آفتاب نشینِ جمارانیش؛ با خمینی کبیرش...
ایران را همه میشناسندبا بهشتی و مطهری و رجایی و باهنرش...
ایران را همه میشناسندبا باقری و علم الهدایش...
ایران را همه میشناسندبا شهید فهمیدهِ سیزده ساله اش...
ایران را همه میشناسندبا جهان آرا و حسین های دل دادگیش...
ایران را همه میشناسندبا شهیدانِ در خون خفته اش...
ایران را همه میشناسندبا دانشمندان انرژی هسته ایش...
با علی محمدی اش با احمدی روشن اش...
ایران را همه میشناسند با بسیجیان و مردمانِ همیشه در صحنه اش...
و اینک... مـــن ، تـــو ، مـــا ، همه باهم ، به پای صندوق های رای میرویم(تا چشم دشمن درآد)
ای ایران، ای سرزمین پاکی ها و دلیری ها... به تو افتخار میکنیم...
ای سرزمین من، با خدای خود عهد میبندیم که در راه آباد کردن تو از دل و جان بکوشیم...
و ای سرزمین من ایران، همیشه بمان و جاودانه ی تاریخ باش...
خدایا یاریمان ده تا ایرانی همیشه اسلامی و جاویدان داشته باشیم...
***
ـــــــــــــمرگا به من،که با پر طاووس عالمی/ یک موی گربه ی وطنم را عوض کنمـــــــــــ
برگرفته از وبلاگ:مهدیه

پس این چی؟!

هنوز هم از گرسنگی مینالید؟

پس این چی؟!

از خواب توی تخت خواب سفتتون خسته شدین؟

پس این چی؟!

هنوز قدر محبت و مراقبت های والدینتون رو نمیدونین؟

پس این چی؟!

راحتی و آسایش باعث میشه وقت مطالعه خوابتون ببره؟

پس این چی؟!

هنوز هم از اینکه دستاتون وقتی ظرفای خودتون رو میشورین آسیب میبینه نگرانهستین؟

پس دستای کوچیک این چی؟!

Louis Vuitton کافی نیست؟ مارک های جدید تر میخواین؟

پس این چی؟!

از بازی های تکراری خسته شدین؟

پس این چی؟!

کار دیگه ای برای انجام دادن ندارین؟

پس این چی؟!

با داشتن پاهایی سالم هنوزم مینالید؟

پس این چی؟!

همیشه به یاد داشته باش:
درست زمانی که از وضعیت زندگیت شکایت میکنی، مردمانی هم هستند که
برای داشتن زندگی مثل تو و بودن به جای تو حاضرند به هر کاری دست بزنند
برخی از کشورها مانند آمریکا مجموعه ای از سنن تربیتی و فرهنگی مختلفی را در خود جای داده است. اگر شجره نامه بسیاری از خانواده های آمریکایی را پی گیری کنیم، نهایتاً به مهاجرانی می رسیم که سختی های بسیاری را تحمل کرده و با قبول ریسک های بالا، مسافت های طولانی را به منظور رسیدن به آزادی و امنیت پشت سر نهاده اند. برای بسیاری از خانواده های آمریکایی آزادی به راحتی بدست نیامده است. پدرها و مادر ها و حتی پدربزرگ ها و مادر بزرگ های این افراد، از کمترین حقوق اولیه ای که ما امروزه آنها را ارج می نهیم، محروم بوده اند.
آزادی جامعه آمریکایی بر اساس تاب آوردن در برابر شکنجه های نابخردانه و قبول تفاوت میان فرهنگ ها و اعتقادات و باورهای نژاد های مختلف انسانی، موجودیت پیدا کرده است. تفاوت (و یا همان تنوع و گونه گونی)، تمامی افراد مختلف در سراسر دنیا را در گوشه ای از جهان به دور خود جمع کرده و موجب شده تا فرهنگ آنها شکل گیرد. بدین سان افرادی که در یک چنین فضایی پا به عرصه حیات می گذارند، طبیعتاً انرژی و ایده های جدیدی را خلق خواهند کرد. امروزه کودکان آنها بیش از هر زمان دیگری در مواجهه و برخورد با گروههای انسانی که دارای فرهنگ، مذهب، و نژادهای متفاوت هستند، قرار دارند. همکلاسی ها به شدت با یکدیگر متفاوت هستند و به وضوح منعکس کننده تصویر ذهنی خانواده ای هستند که در آن رشد یافته و زندگی می کنند.
یک دنیا تفاوت:
برخی از خانواده ها به خوبی توانسته اند خود را با این حقیقت که در دنیایی از تضاد زندگی می کنند وفق دهند و با رویی باز از این موضوع استقبال کنند. اما افرادی نیز هستند که در این راه اندکی نابخردانه و مردد عمل می کنند، به ویژه اگر در گذشته به حد کافی با افرادی که متفاوت از خودشان هستند، ارتباط برقرار نکرده باشند. البته توانایی کودکان نسبت به والدین در برقراری ارتباط با افراد غیر هم فرهنگ خود، بیشتر است. چرخه دوستان، همکلاسی ها، و حتی تیم های ورزشی کودکان نسل جدید، نسبت به یک نسل پیش، از تنوع نژادی و فرهنگی بیشتری برخوردار می باشد.
اما به راستی دلیل این موضوع که والدین باید به فرزندان خود کمک کرده و آنها را برای رویارویی با محیط های درسی و شغلی گوناگون آماده کنند، تا چه حد از اهمیت برخوردار می باشد؟ تعلیم نحوه رویارویی با سایر فرهنگ ها به این دلیل حائز اهمیت است که اگر فردی یاد بگیرد چگونه می تواند با روی باز از تضادها استقبال کند، آنگاه فرصت های بیشماری در زمینه شغلی، تجاری، و سایر موارد به رویشان باز خواهد شد.
به طور خلاصه باید گفت که موفقیت فرزندان ارتباط مستقیمی به تحمل و بردباری آنها در مقابل افراد و شرایط مختلف دارد. موفقیت به معنای امروزی - و حتی در آینده - بسته به توانایی درک و فهم شما از سایرین است.
بردباری چیست؟
بردباری به منزله اظهار احترام به تفاوت هایی است که در افراد مختلف وجود دارد. شاید معنای ابتدایی آن را بتوان در متون مذهبی و کتیبه های نژاد پرستانه یافت کرد، اما مفهموم کلی بردباری را می توان به پذیرش و کنار آمدن با تفاوت در تمام زمینه ها از جمله مقوله های: جنسیت، ناتوانی معلولین جسمی یا ذهنی، و ... نسبت داد. ادامه مطلب...
یک روز بعد از ظهر وقتی اسمیت داشت از کار برمی گشت خانه، سر راه زن مسنی را دید که ماشینش خراب شده و ترسان توی برف ایستاده بود. اون زن برای او دست تکان داد تا متوقف شود. اسمیت پیاده شد و خودشو معرفی کرد و گفت من اومدم کمکتون کنم. زن گفت صدها ماشین از جلوی من رد شدند ولی کسی نایستاد، این واقعا لطف شماست.
وقتی که او لاستیک رو عوض کرد و درب صندوق عقب رو بست و آماده رفتن شد، زن پرسید: «من چقدر باید بپردازم؟»
و او به زن چنین گفت: «شما هیچ بدهی به من ندارید. من هم در این چنین شرایطی بوده ام. و روزی یکنفر هم به من کمک کرد، همونطور که من به شما کمک کردم. اگر تو واقعا می خواهی که بدهی ات رو به من بپردازی باید این کار رو بکنی. نگذار زنجیر عشق به تو ختم بشه!»
چند مایل جلوتر زن مغازه کوچکی رو دید و رفت تو تا چیزی بخوره و بعد راهشو ادامه بده ولی نتونست بی توجه از لبخند شیرین زن پیشخدمتی بگذره که می بایست هشت ماهه باردار باشه و از خستگی روی پا بند نبود. او داستان زندگی پیشخدمت رو نمی دانست واحتمالا هیچ گاه هم نخواهد فهمید. وقتی که پیشخدمت رفت تا بقیه صد دلارش رو بیاره، زن از در بیرون رفته بود، در حالی که بر روی دستمال سفره یادداشتی رو باقی گذاشته بود. وقتی پیشخدمت نوشته زن رو می خوند اشک در چشمانش جمع شده بود. در یادداشت چنین نوشته بود: «شما هیچ بدهی به من ندارید. من هم در این چنین شرایطی بوده ام. و روزی یک نفر هم به من کمک کرد، همون طور که من به شما کمک کردم. اگر تو واقعا می خواهی که بدهیت رو به من بپردازی، باید این کار رو بکنی. نگذار زنجیر عشق به تو ختم بشه!».
همان شب وقتی زن پیشخدمت از سرکار به خونه رفت، در حالی که به اون پول و یادداشت زن فکر می کرد به شوهرش گفت :«دوستت دارم اسمیت، همه چیز داره درست می شه».
نتیجه اخلاقی این داستان : از هر دستی بدیم از همون دست پس میگیریم دوستان
مردی متوجه شد که گوش همسرش سنگین شده و شنوایی اش کم شده است... نتیجه اخلاقی این داستان : مشکل، ممکن است آن طور که ما همیشه فکر می کنیم در دیگران نباشد؛ شاید در خودمان باشد...
به نظرش رسید که همسرش باید سمعک بگذارد ولی نمی دانست این موضوع را چگونه با او درمیان بگذارد. به این خاطر نزد دکتر خانوادگی شان رفت و مشکل را با او درمیان گذاشت.
دکتر گفت: برای اینکه بتوانی دقیقتر به من بگویی که میزان ناشنوایی همسرت چقدر است، آزمایش ساده ای وجود دارد. این کار را انجام بده و جوابش را به من بگو...
«ابتدا در فاصله 4 متری او بایست و با صدای معمولی ، مطلبی را به او بگو. اگر نشنید، همین کار را در فاصله 3 متری تکرار کن. بعد در 2 متری و به همین ترتیب تا بالاخره جواب بدهد.»
آن شب همسر آن مرد در آشپزخانه سرگرم تهیه شام بود و خود او در اتاق پذیرایی نشسته بود. مرد به خودش گفت: الان فاصله ما حدود 4 متر است. بگذار امتحان کنم.
سپس با صدای معمولی از همسرش پرسید:
«عزیزم ، شام چی داریم؟» جوابی نشنید بعد بلند شد و یک متر به جلوتر به سمت آشپزخانه رفت و همان سوال را دوباره پرسید و باز هم جوابی نشنید. بازهم جلوتر رفت و به در آشپزخانه رسید. سوالش را تکرار کرد و بازهم جوابی نشنید. این بار جلوتر رفت و درست از پشت همسرش گفت: «عزیزم شام چی داریم؟» و همسرش گفت:
«مگه کری؟!» برای چهارمین بار میگم: «خوراک مرغ»! حقیقت به همین سادگی و صراحت است.
چرا گریه کنم وقتی باران ابهت اشکهایم را پاک کرد و سرخی گونه هایم را به حساب روزگار ریخت.
چرا گریه کنم وقتی او بغض عروسکی دارد و همیشه این منم که باید قطره قطره بمیرم.
چرا گریه کنم وقتی بر بلندی این ساده زیستن زیر پا له شده ام.
چرا گریه کنم وقتی باد بوی گریه دارد و برگ بوی مرگ.
چرا گریه کنم وقتی عاشق شدن را بلد نیستم تا به حرمت اندک سهمم از تو اشک بریزم.
چرا گریه کنم وقتی تبسم نگاهت زیبا تر است
بر گرفته از: وبلاگ وقت رفتن
تصاویر پرتره کاندیداهای ریاست جمهوری
مقصد قطار انتخابات ...
ادعای نتانیاهو درباره حمله سایبری ایران و حزب الله به اسرائیل
موج تلاشهای تخریبی رسانه های بیگانه در روزهای نزدیک به انتخابات!
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران گفت: اسیر دامها و حرفهای سرمربی لبنان نمیشویم.
کیروش در نشست خبری پیش از بازی با لبنان گفت:فردا سفری دیگر در راه صعود به جام جهانی است. ما با انگیزه بالا به استقبال این مسابقه می رویم.
کیروش ادامه داد: در قسمت های پایانی مسابقات هستیم و می دانیم که مسئولیتی در پیش داریم و با این شرایط وارد مسابقات می شویم تا با کسب پیروزی به راهمان ادامه دهیم.
وی در پاسخ به این سؤال که سرمربی لبنان بارها اعلام کرده مقابل ایران شکست می خورند، اظهار داشت: هیچ وقت در این دام ها نمی افتیم چون تجربه لازم را داریم و هیچ گاه مسابقه از قبل تمام شده نیست. مسئولیتی بر دوش ما است و کاری را باید انجام دهیم که آن کسب پیروزی مقابل لبنان است و روی این کار تمرکز داریم. لبنان در راه صعود از ما عقب تر است و شانس ایران بیشتر است. نکته مهم این است که لبنان هنوز از دور مسابقات کنار نرفته و با وجود شانس کم همچنان امیدوار است. هیچ وقت در این دام ها نمی افتیم و اگر آنها توقع دارند بازیکنان ما با انگیزه پایین تری به این میدان بروند این طور نمی شود ما باانگیزه و تلاش دو چندان به این مسابقه پا می گذاریم و می جنگیم. ادامه مطلب...
سخنگوی شورای نگهبان گفت: شورای نگهبان بر اساس ماده 58 قانون انتخابات میتواند بررسی مجدد صلاحیت کاندیداها را انجام دهد.

عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان بعد از جلسه امروز با روسای ستادهای انتخاباتی نامزدهای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هر چه به روز برگزاری انتخابات نزدیکتر می شویم فضای انتخابات و شور و احساسات مردم بیشتر میشود. وی افزود: در تعاملی که شورای نگهبان با ستادهای انتخاباتی نامزدها داشت، تلاش کردیم این تعامل را بیشتر کنیم. بر همین اساس از نمایندگان نامزدها خواستیم به اینجا بیایند و توضیحاتی را خدمتشان ارائه کردیم و وظایف نظارتی شورای نگهبان را تبیین کردیم. کدخدایی ادامه داد: همچنین در این جلسه نکاتی را که نامزدها باید رعایت کنند مطرح شد و ما هم توضیحاتی را در مورد وظایف نظارتی خودمان ارائه دادیم؛ علاوه بر این مسائل مانند دور گذشته تشخیص ما این بود که نمایندگانی از سوی کاندیداها معرفی شوند تا در روز 24 خرداد در شورای نگهبان حضور داشته باشند و از نزدیک اقدامات ما را ملاحظه کنند و اگر گزارش و شکایتی است به ما ارائه دهند تا ما بررسی لازم را انجام دهیم. سخنگوی شورای نگهبان گفت: برای ایجاد اعتماد و اطمینان بیشتر برای نامزدها و طرفداران آنها ما این اقدامات را انجام میدهیم تا وظایف نظارتی شورای نگهبان را از نزدیک ملاحظه کنند و این اطمینان را به طرفدارانشان بدهند تا انشاءالله انتخاباتی سالم و شفاف برگزار شود. کدخدایی در پاسخ به سؤالی در مورد اخبار منتشر شده مبنی بر احتمال بررسی مجدد صلاحیت حسن روحانی گفت: ما چنین چیزی را نداشتیم؛ متاسفانه برخی اخبار گاهی اوقات منعکس میشود که ما هم از آن تعجب میکنیم؛ چنین مسئلهای تاکنون وجود نداشته است. وی در عین حال خاطرنشان کرد: بر اساس ماده 58 قانون انتخابات ما میتوانیم بررسی مجدد صلاحیت را داشته باشیم و البته ممکن است تذکراتی را تا روز اخذ آرا برای نامزدها هم داشته باشیم. ولی بررسی صلاحیت مجدد مطرح نبوده و بنده این مطلب را تکذیب میکنم. سخنگوی شورای نگهبان در مورد برگزاری تجمعات خیابانی اظهار داشت: دستورالعملی که از سوی وزارت کشور ابلاغ شده باید رعایت شود و اگر فراتر از مصداق تبلیغات قانونی باشد قطعا مدنظر قرار میگیرد. و برخی تذکرات که به بعضی از نامزدها دادهایم در همین چارچوب بود که خوشبختانه از سوی نامزدها مورد قبول واقع شده است.









بازدید امروز: 181
بازدید دیروز: 171
کل بازدیدها: 2096932