سفارش تبلیغ
صبا ویژن

کودکی ده ساله که دست چپش در یک حادثه رانندگی از بازو قطع شده بود، برای تعلیم فنون رزمی جودو به یک استاد سپرده شد. پدر کودک اصرار داشت استاد از فرزندش یک قهرمان جودو بسازد. استاد پذیرفت و به پدر کودک قول داد که یک سال بعد می تواند فرزندش را در مقام قهرمانی کل باشگاه ها ببیند.
در طول شش ماه استاد فقط روی بدنسازی کودک کار کرد و در عرض این شش ماه حتی یک فن جودو را به او تعلیم نداد. بعد از آن خبررسید که یک ماه بعد مسابقات محلی در شهر برگزار می شود. ادامه مطلب...




تاریخ : یادداشت ثابت - چهارشنبه 92/2/26 | 11:8 عصر | نویسنده : طاها تهرانی | نظرات ()

 






تاریخ : یادداشت ثابت - چهارشنبه 92/2/26 | 10:45 عصر | نویسنده : طاها تهرانی | نظرات ()
تاریخ : یادداشت ثابت - چهارشنبه 92/2/26 | 10:38 عصر | نویسنده : طاها تهرانی | نظرات ()


به گزارش فرهنگ نیوز، حضرت ابراهیم(ع) به دستور خداوند خانه کعبه را ساخته است؛ از این‌رو نمی‌توان علت خاصّی برای ساختن آن به شکل مکعب پیدا کرد. اما در روایتی به شرح زیر حکمتی معنوی برای آن بیان شده است:
از امام صادق(ع) سؤال شد: براى چه کعبه، کعبه نامیده شده است؟ آن‌حضرت فرمود: «زیرا چهارگوش می‌باشد». سؤال کننده پرسید: براى چه چهارگوش می‌باشد؟ امام(ع) فرمود: «زیرا محاذى و برابر بیت المعمور[1] است و آن چهار گوش می‌باشد». سائل پرسید: براى چه بیت المعمور چهار گوش است؟ امام(ع): «زیرا محاذى عرش است و آن چهار گوش می‌باشد». محضر مبارکش عرض شد: چرا عرش مربّع است؟ آن‌حضرت فرمود: «زیرا کلماتى که اسلام بر آن بنا شده چهار تا است و آنها عبارتند از: «سبحان اللَّه و الحمد للَّه و لا اله الّا اللَّه و اللَّه اکبر».[2]
محمد تقی مجلسی(ره) در شرح این روایت و ارتباط این چهار کلمه شریف با چهار گوش خانه کعبه، چنین می‌گوید:
بیت المعمور مربّع است؛ زیرا برابر عرش است که مربّع می‌باشد و چرا عرش مربّع است؛ زیرا کلماتى که بناى اسلام بر آن نهاده شده، چهار کلمه است که به آن «تسبیحات اربعه» گویند. ادامه مطلب...




تاریخ : یادداشت ثابت - چهارشنبه 92/2/26 | 10:31 عصر | نویسنده : طاها تهرانی | نظرات ()

 


لیله الرغائب شب امید به رحمت پروردگار شب دست های خالی که تا اوج آسمان پر می کشد و شبی که قفل دلها می شکند و باران اشک، آسمان چشمانمان را خیس می کند و لیله الرغائب هرکجا که باشی می توانی یک شبه راه صد ساله را بروی.به گزارش فرهنگ نیوز، لیله الرغائب شبی است که خدا بی بهانه می بخشد و رحمت خود را بی منت بر بندگان خود عطا می کند. 

در هر یک از سه ماه شریف رجب ،شعبان و ماه مبارک رمضان  شبى است بسیار شریف: در ماه رجب «لیلة الرغائب» است که شب جمعه ‏اوّل ماه باشد و در شعبان «لیلة البرات» و «لیلة الرحمه والمبارکه» است که شب نیمه آن باشد و در ماه رمضان شب قدر است که از تمامى شب‏ها افضل و بالاتر است.

لیله الرغائب

شب جمعه اول ماه رجب را لیلة الرغائب مى‏گویند  که  اعمال بسیاری برای آن نقل شده است  که بافضیلت ترین آن  نمازی است که از پیامبر اسلام نقل شده است که موجب آمرزش گناهان می شود.
 
نماز لیله الرغائب

روز پنج‏شنبه اوّل ماه را روزه مى ‏گیرى، چون شب جمعه داخل شود مابین نماز مغرب و عشاء دوازده رکعت نماز مى ‏گزارى، هر دو رکعت به یک سلام و در هر رکعت از آن یک مرتبه حمد و سه مرتبه «إنّا أنْزَلْناهُ» و دوازده مرتبه «قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ» مى‏خوانى و چون  از نماز فارغ شدی ، هفتاد مرتبه مى‏گویى: «اللهُمَّ صَلِّ عَلى مُحمّدٍ النبیّ الأُمّی وَعلى آلِهِ»، پس به سجده مى‏روى و هفتاد مرتبه مى‏گویى: «سبوح قدّوس ربُّ المَلائِکةِ والرُوح»، پس سر از سجده بر مى‏دارى و هفتاد مرتبه مى‏گویى: «رَبِّ اغْفِر وَارحَم وَتَجاوَزْ عَمّا تَعلمُ إنّک أنتَ العَلیُّ الأَعْظَمُ»، پس باز به سجده مى‏روى و هفتاد مرتبه مى‏گویى: «سُبّوحٌ قُدّوسٌ رَبُّ المَلائِکَةِ وَالرّوحِ»، پس حاجت خود را مى‏طلبى که انشاءالله  بر آورده خواهد شد . ادامه مطلب...




تاریخ : یادداشت ثابت - چهارشنبه 92/2/26 | 12:3 صبح | نویسنده : طاها تهرانی | نظرات ()

با نامزدتان دعوا کرده اید، روز خسته کننده ای را سر کار داشته اید و وقتی از ادره بر می گردید، چون خیلی خسته هستید نمی توانید غذا درست کنید، پس یک پیتزا سفارش می دهید. بعد از خوردن شام با اینکه خیلی خسته هستید ولی می دانید که اگر به رختخواب هم بروید خوابتان نخواهد برد. نگران کارهای فردا هستید و همینطور که در رختخواب دراز کشیده اید، پلک هم نمی توانید بزنید. فردا هم در اداره به قدری کسل و خواب آلود میگردید که قادر به انجام کارهایتان نخواهید بود.

این داستان برایتان آشنا است؟ بله این تجربه ای است که هر کدام از ما می توانیم داشته باشیم. اما... واکنش ما به این وضعیت صحیح نیست. در این جور مواقع، عادات بدی داریم که حتی وضعیتمان را بدتر کرده و فشارهای روحیمان را افزایش می دهد. مثلاً خوردن پیتزا... اصلاً درست نیست که در مواقعی که از استرس کنترل خودمان را از دست داده ایم، شام پیتزا بخوریم. در اینجا 10 ماده ی غذایی مفید برای کاهش استرس و فشارهای روحی را به شما معرفی می کنیم که به جای سفارش پیتزا، از آنها استفاده کنید.


1- بادام

این ماده کمک بسیار زیادی به کاهش استرس می کند. حاوی ویتامین B2  ، ویتامین E  ، روی و منیزیم است که به تولید سروتونین که تعدیل کننده ی اعصاب و از بین برنده ی استرس است کمک می کند. مشاهده شده است که روی نیز تا حدی با بعضی اثرات منفی استرس مقابله می کند. ویتامین E   هم جزء آنتی اکسیدان هایی است که رادیکال های آزادی را که منجر به استرس و بیماری های قلبی می شود را از بین میبرد.

هر چند، نباید زیاد از آن استفاده کنید چون چربی بالایی دارد و با اینکه از نوع چربی غیر اشباع و سالم است باز ممکن است به اضافه وزن منجر شود.                                                                                                                      ادامه مطلب...




تاریخ : یادداشت ثابت - سه شنبه 92/2/25 | 11:17 عصر | نویسنده : طاها تهرانی | نظرات ()

دلایـل زیـادی وجود دارد که ثابت می کـنـد دعـا مؤثر است. بسیـاری از تحقیـقات عـلـمی صحــت این مطلب را نشـان میدهند.

تحقیقی که در سال 1993 برروی 10،000 کارمند دولتی در طول 26 سال انجام گرفت،نشان داد که افراد متدین بسیار کـمتر از افـراد کافر، بـه خـــاطر مشکلات قلبی-عروقی جان می سپارند. و در تحقیقی که در سال 1995 در یک کالج بر روی 250 نفر بعد از جراحی قلب باز انجام گرفت، اینطور نتیجه گیری شد که آندسته از افراد که ارتباطات مذهبی و حمایت اجتماعی داشته اند، 12 مرتبه کمتر از آنها که فاقد آن بوده اند، جان سپرده اند.

در تلاش برای درک افسردگی ناشی از بستری شدن در بیمارستان، محققان یک دانشگاه 1000 بیمار بستری شده در بیمارستان که عادت به انجام امور مذهبی از قبیل نماز و دعا داشته اند را از سال 1987 تا 1989 مورد بررسی قرار داده و دریافته اند که این افراد بسیار بهتر از دیگران با مشکلات سلامتی خود کنار می آیند.

یک مرکز اخیراً هیئتی را برای تشخیص مزایا و فواید ادغام داروهای متعارف با درمان های رفتاری و تکنیک های تمدد اعصاب برای درمان فشارخون، تشکیل داده است. این گروه دریافتند که ترکیب این دو روش درمانی با یکدیگر، که نماز و دعا یکی از اجزاء مهم آن بود، می تواند باعث پایین آوردن سرعت تنفس ، ضربان قلب، و فشارخون فرد شود.

دانشگاه مکزیکو مشغول مطالعه بر روی قدرت دعا و نماز برای درمان افراد الکلی است. همچنین تحقیقی نیز درمورد دعا و درمان در دانشگاه باستیر در حال انجام است. مطمئناً دنبال کردن یک شیوه زندگی مذهبی و روحانی می تواند باعث بهبود و ارتقاء سلامتی شود. افراد دیندار و مذهبی معمولاً بسیار کمتر به دنبال خطراتی مثل سیگار، الکل و همبستر شدن با افراد ناشناس می روند. اما، درک عملکرد شفاعت و دعای دیگران برای افراد کافر و بی اعتقاد بسیار دشوار است. ادامه مطلب...




تاریخ : یادداشت ثابت - سه شنبه 92/2/25 | 10:9 عصر | نویسنده : طاها تهرانی | نظرات ()

 

ما قطره ای از وجود بی کران خدا هستیم و باید به سوی او برگردیم. به این جهت اگر مسیری که برای زندگی انتخاب می کنیم به خدا منتهی نشود باعث هلاکت ونابودی ما خواهد شد. اما اینکه چگونه بدانیم که حرکت ما منتهی به خدا می شود یانه، علامت و نشانه اش خشنودی و خشم خدای متعال است. برای همین خیلی مهم است اینکه انسان بداند خدایش از او راضی است یا ناراضی. چرا که فهمیدن رضایت پروردگار مایه آرامش، امید و حرکت بیشتر، و درک ناخشنودی او عاملی برای بازگشت، اصلاح و توبه است.

اما، چگونه می توان خشنودی و ناخشنودی خدای مهربان خود را فهمید؟ چه ملاک و میزانی برای کسب آگاهی از آن وجود دارد؟ با چه معیاری می توان اعمال خود را سنجید و نتیجه گرفت؟        ادامه مطلب...




تاریخ : یادداشت ثابت - سه شنبه 92/2/25 | 8:43 عصر | نویسنده : طاها تهرانی | نظرات ()

جنگ نرم همواره در کنار جنگ سخت بوده است . امروزه جنگ ها را به سه دسته جنگ نرم و نیمه سخت و جنگ سخت تقسیم میکنندجنگ نرم از ابتدای تاریخ وجود داشته و همواره جنگ نرم پشتیبانی کننده جنگ سخت بوده است. هر چه تکنولوژی پیشرفت کرده جنگ نرم وسعت بیشتری یافته و اثر گذار تر شده است .یک فیلسوف چینی کتابی بنام هنر جنگ تالیف کرده که در اکثر دانشکده های جنگ دنیا تدریس میشود . ایشان در آنجا به این نکته اشاره دارد که فرمانده برتر کسی است که شهرها را بدون خونریزی تصرف کند یعنی حداقل استفاده از جنگ سخت و حد اکثر استفاده از جنگ نرم .در جنگ اعراب صدر اسلام زمانی که جنگی میان دو گروه در می گرفت و دو گروه از توان مساوی برخوردار بودند آن گروهی پیروز میشد که شاعر برتری داشت و این امر روحیه نیروی خودی را تقویت می کرد.

در جنگ جهانی دوم نیز عامل تقویتی ارتش هیتلر را نوع سخنرانی هیتلر می دانند که خود یک جنگ نرم بود.هر چه جلوتر می آییم کاربرد جنگ نرم افزایش می یابد و در جنگ سرد به اوج خود می رسد و عامل جنگ روانی عامل اصلی میشود . در قرن اخیر فروپاشی هایی با عامل جنگ نرم خصوصا در اروپای شرقی رخ میدهد . در اوایل مسائل اقتصادی مطرح میشود اما بعدها سازمان یافته به پیش میرود و بنیادها و تشکل های زیادی در آمریکا شکل می گیرد. ادامه مطلب...




تاریخ : یادداشت ثابت - سه شنبه 92/2/25 | 6:41 عصر | نویسنده : طاها تهرانی | نظرات ()

درگیری‌ها در سوریه از طریق یک ماجراجویی نظامی دیگر از سوی آمریکا حل نمی‌شود خصوصا جنگی که بدترین دشمنان واشنگتن و تل‌آویو را تقویت می‌کند؛ در عوض پاسخ در راه حلی سیاسی و قطع کشت و کشتار است.

خبرگزاری فارس: 5 دلیلی که آمریکا باید از جنگ در سوریه دوری کند

به گزارش خبرگزاری فارس، پایگاه خبری-تحلیلی «المانیتور» در تحلیلی با عنوان «پنج دلیلی که آمریکا باید از سوریه دور بماند» به قلم سید حسین موسویان، محقق دانشکده «وودرو ویلسون» پرینستون، می‌نویسد: جنگ سوریه و بن‌بست هسته‌ای ایران با نیاز فوری برای یافتن راه حلی موفقیت‌آمیز برایشان در صدر دستور کار جهان قرار گرفته‌اند. سفر اخیر علی اکبر صالحی، وزیر خارجه ایران به دمشق و امان نشان داد که ایران نیز مسئله سوریه را در اولویت قرار داده است. صالحی روز دوم ماه مه در راه دمشق با عبدالله دوم در اردن دیدار کرد و پس از آن به دیدار بشار اسد، رئیس جمهور سوریه رفت و بر لزوم گفت‌وگوهای سوری-سوری برای خاتمه جنگ داخلی در این کشور مسلمان تاکید نمود.

به طور همزمان، جان کری، وزیر خارجه آمریکا که خواستار خاتمه حمایت روسیه  از اسد در سوریه بود در مسکو با استقبال سردی روبرو شد. ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه پیش از دیدار با کری سه ساعت وی را در کرملین در انتظار گذاشت و هنگامی که دیپلمات آمریکایی درباره بحران سوریه توضیح می‌داد، مرتب با خودکارش بازی می‌کرد.بحران سوریه تحت تاثیر پنج تحول عمده است که به شدت فرصت دستیابی به راه حلی مسالمت‌آمیز را کاهش داده و در عوض احتمال جنگ منطقه‌ای در خاورمیانه را با پیچیدگی‌های فراوان برای کشورهای منطقه، آمریکا و اسرائیل افزایش داده است. ادامه مطلب...




تاریخ : یادداشت ثابت - دوشنبه 92/2/24 | 10:49 عصر | نویسنده : طاها تهرانی | نظرات ()
<   <<   86   87   88   89   90   >>   >
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
.: Weblog Themes By SlideTheme :.