سفارش تبلیغ
صبا ویژن
طی اکران‌های نوروزی، فیلم سینمایی «رسوایی» ساخته مسعود ده‌نمکی با فروشی بیش از 1 میلیارد تومان، همچنان صدرنشین گیشه سینماهای کشور است.
به گزارش جهان به نقل از فارس، طی اکران های نوروزی که 23 اسفندماه در تهران و شهرستان ها آغز شده است فیلم سینمایی «رسوایی» ساخته مسعود ده نمکی با فروشی بیش از 1 میلیارد طی مدت 17 روز صدر جدول گیشه سینماهای کشور را به خود اختصاص داده است.

 همچنین انیمیشن «تهران 1500» به کارگردانی بهرام عظیمی نیز تا شب گذشته 620 میلیون تومان فروخته است تا همچنان در رده دوم گیشه سینماهای کشور  باقی بماند.

 بنابر این گزارش، فیلم سینمایی «حوض نقاشی» ساخته مازیار میری نیز تا شب گذشته 300 میلیون تومان فروخته است.

 به گزارش فارس،‌ فیلم سینمایی «رژیم طلایی» چهارمین ساخته بلند رضا سبحانی با 120 میلیون تومان فروش در تهران و 42 میلیون تومان در شهرستان، جمعا 162 میلیون تومان فروخته است.

همچنین فیلم سینمایی «قاعده تصادف» ساخته بهنام بهزادی با 110 میلیون تومان فروش در رده آخر جدول اکران‌های نوروزی قرار دارد.

 بنابراین گزارش، داستان فیلم سینمایی «رسوایی» آخرین ساخته مسعود ده‌نمکی از این قرار است که، افسانه دختر بدنام محل است که مورد توجه همسایه‌ای از اهالی است. این دختر به دلیل بدهی‌های خود و پدرش در آستانه فروپاشی اخلاقی است او پس از ربودن سفته‌های پدرش به هنگام فرار با حاج یوسف روحانی زاهد محل آشنا می‌شود و …

 در این فیلم اکبر عبدی، الناز شاکردوست، محمد‌رضا شریفی‌نیا، کامران تفتی، مریم کاویانی، امیر دژاکام، امیر نوری، اسماعیل خلج، مجید مشیری، آرزو افشار، تینا آخوند‌تبار، مهسا کامیابی، ارسلان قاسمی، عباس محبوب، محبوبه بیات، ابوالفضل همراه، فرامرز روشنایی، اسدالله یکتا، مختار سائقی، مجید شهریاری، یوسف قربانی، داوود ناقور، احمد جلیل‌نژاد، محبوبه تقویت، علی خیامی، مجتبی امینی، کمال سید محسن، ملیکا شعبان و … به ایفای نقش پرداخته‌اند.

 انیمیشن «تهران 1500» به کارگردانی بهرام عظیمی که شهر تهران را در سال 1500 شمسی به تصویر می‌کشد، از شخصیت‌ و کاراکترهای بازیگران مشهور سینما هدیه تهرانی، بهرام رادان، مهران مدیری، گوهر خیراندیش، مهتاب نصیرپور، محمدرضا شریفی‌نیا، حبیب رضایی و حسام نواب‌صفوی بهره گرفته شده و این بازیگران نقش‌های خود را دوبله کرده‌اند.

 فیلمنامه «تهران 1500» را امیر مسعود علمداری و بهرام عظیمی با مشاوره محمد رحمانیان، پیمان معادی و حبیب رضایی نوشته‌‌اند. فیلم در ژانر کمدی است و داستان آن درباره گذشته و حال پیرمردی 160 ساله به نام اکبر آقا (مهران مدیری) است و زمان داستان 15 روز قبل از تحویل سال 1500 هجری شمسی است. در سال 1500 ربات‌ها در کنار مردم زندگی می‌کنند و آدم‌ های پولدار می‌توانند با امکانات پیشرفته پزشکی تا 160 سال زندگی کنند!

 به گزارش فارس، فیلم سینمایی «رژیم طلایی» چهارمین ساخته بلند رضا سبحانی و به تهیه کنندگی حسین فرح‌بخش، داستان فیلم «رژیم طلایی» با نام قبلی «خواب‌های طلایی» که مضمونی طنز در فضای اجتماعی دارد به موضوع مهریه‌های سنگین و غیرمعقول می‌پردازد. این فیلم داستان زن و شوهری را روایت می‌کند که به اندازه وزن زن و مرد مهریه در نظر گرفته شده است.

 در این فیلم بازیگرانی از جمله: مهدی هاشمی، مریلا زارعی، امین حیایی، پروین ملکی، صنم سجادیان، حسین قورچی، انوشیروان نعیمی، نازنین لواسانی، حسین لواسانی، مجید علیزاده، اشکان هورسان، آرش راد، علی مددی و حیدر علیزاده به ایفای نقش پرداخته‌اند.

 بنابر این گزارش، فیلم سینمایی «قاعده تصادف» به کارگردانی بهنام بهزادی داستان تعدادی از جوانان است که می‌خواهند برای اجرای یک تئاتر به خارج از کشور بروند ولی مخالفت پدر یکی از اعضای گروه برای آنها دردسرهایی به وجود می‌آورد. این فیلم سعی دارد دغدغه‌های نسل جوان و ارتباط این نسل با والدینشان را به تصویر بکشد.

 همچنین در این فیلم اشکان خطیبی، مهرداد صدیقیان، بهاران بنی احمدی، روشنک گرامی، الهه حصاری، امیر جعفری، سروش صحت و ...  به ایفای نقش پرداخته‌اند.

 گزارش فارس حاکیست، فیلم سینمایی «رسوایی» ساخته مسعود ده‌نمکی با گذشت 17 روز از آغاز اکران‌های نوروزی با فروش بیش از 1 میلیارد تومان همچنان عنوان صدر نشینی گیشه را به خود اختصاص داده است و «قاعده تصادف» بهنام بهزادی با 110 میلیون فروش در رده آخر جدول گیشه سینماهای کشور قرار گرفته است.





تاریخ : یادداشت ثابت - شنبه 92/1/11 | 2:27 عصر | نویسنده : طاها تهرانی | نظرات ()
ارمیا برای حفظ حدود شرعی حتی با مردان در این برنامه دست نمی دهد و در این زمینه ها قائل به احکام دینی تشیع است اما در عین حال یکی از محکم ترین احکام دینی را نادیده می گیرد.
فتوای تازه/ هم می توان محجبه بود، هم خواننده!

به گزارش جهان، تابناک نوشت: همان گونه که پیش بینی می شد و مخاطبان نیز به این بازی پی برده بودند، یکی از برنامه های محوری «من و تو» بدون در نظر گرفتن شعور مخاطب، با یک چینش حساب شده، یک دختر محجبه را ادامه مطلب...




تاریخ : یادداشت ثابت - شنبه 92/1/11 | 2:24 عصر | نویسنده : طاها تهرانی | نظرات ()
به نظر می رسد بسیاری از ما باید در چگونگی رویکرد خود به اهل بیت علیهم السلام تجدید نظر کنیم. تجدید نظری که می تواند جهت زندگانی ما را به عنوان پیروان آن بزرگان عالم خلقت، دگرگون بسازد.
فضیلتی ناگفته از فضائل بانوی دو عالم

سرویس فرهنگی جهان نیوز - خوبست کمی صریح باشیم! بسیاری از ما گویا اصلا توجهی به بعد علمی اهل بیت علیهم السلام یا بعد سیاسی حیات طیبه ی ایشان نداریم واقعا گمان می کنیم - هر چند ناخودآگاه - که رویکرد ما به آن بندگان عالیقدر خداوند فقط باید رویکردی عاطفی باشد. البته این رویکرد خیلی ارزش دارد ولی همه ی وظیفه ی ما نیست. کما اینکه اصلا ناقص دیدن آن ذوات معصوم است. آن وقت نتیجه این می شود که ما در آداب زندگی در تصمیم گیریها و کنشها و واکنشهای گوناگون فردی و اجتماعی گویا که اصلا – العیاذ بالله – هیچ آموزه ای و الگویی نداریم و این می شود که سبک زندگی ما، سبک زندگی اسلامی نیست!

تازه این روی دنیایی این قصه است. اگر بدانیم که با این رویکرد ناقص چه درجات بالا و چه مقامات قربی را از دست داده ایم و در قیامت یعنی روز حسرت چه غصه ای خواهیم خورد، بسیار پریشان و مضطرب خواهیم شد! آری اینها همه مقدمه بود برای اینکه عرض کنیم در این مقاله قصد ارائه چه مطلبی را داریم. ادامه مطلب...




تاریخ : یادداشت ثابت - شنبه 92/1/11 | 2:15 عصر | نویسنده : طاها تهرانی | نظرات ()
«فرج‌الله براتپور» بدون شک یکی از بزرگترین و سرشناس‌ترین خلبانان تکخال جنگنده اسطوره‌ای فانتوم در دنیاست.
فرمانده پیچیده‌ترین عملیات هوایی جهان را بشناسید+عکس

به گزارش جهان به نقل از همشهری، این بزرگمرد عرصه نبرد با دشمن، قهرمانی بلامنازع عملیات‌های برون مرزی، بمباران و انهدام اهداف بسیار استراتژیک و فوق حفاظت شده عراقی در عمق خاک دشمن را در کارنامه دارد.

•طراح عملیات‌ حمله به اچ 3

فرج‌الله براتپور برنامه‌ریز و فرمانده عملیات اچ 3 بوده است. این عملیات در نوع خود بی‌نظیرترین عملیات هوایی به حساب می‌آید. ادامه مطلب...




تاریخ : یادداشت ثابت - شنبه 92/1/11 | 2:12 عصر | نویسنده : طاها تهرانی | نظرات ()

داستان‌های طنز از زبان مرحوم آیت‌الله مجتهدی تهرانی
به گزارش جهان، مرحوم آیت‌الله احمد مجتهدی تهرانی در دوران حیات خویش، ریاست علمی و مدیریت مدرسه علمیه حاج ملا محمد جعفر را بر عهده داشت که اکنون به نام حوزه علمیه آیت‌الله مجتهدی معروف است. کلام شیوا و لهجه دلنشین این استاد اخلاق همچنان در اذهان مردم تهران باقی مانده است.

در این بخش به مناسبت ایام نوروز که با شادی و شادکامی همراه است، داستان‌هایی را با استناد به کتاب «آداب‌الطلاب» از آیت‌الله مجتهدی تهرانی نقل می‌کنیم:

*ریش‌تراشی

جوانی همیشه ریشش را با تیغ می‌تراشید. وقتی علت این کار را از او پرسیدند گفت: ادامه مطلب...




تاریخ : یادداشت ثابت - شنبه 92/1/11 | 2:9 عصر | نویسنده : طاها تهرانی | نظرات ()
تاریخ انتشار : شنبه 10 فروردین 1392 ساعت 14:14
 
مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور اظهار داشت: اینکه رهبر فرزانه انقلاب امسال را به عنوان حماسه سیاسی نامگذاری کردند یعنی انتظاری که ایشان از ملت آگاه و هوشیار ما دارند این است که صحنه انتخابات را به یک صحنه حماسی تبدیل کنند.
ملت ایران انتخابات را به صحنه‌ای حماسی تبدیل کنند
آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری در گفتگو با خبرنگار سیاسی جهان با اشاره به شرایط کشور گفت: در بخش سیاسی انتخابات ریاست جمهوری را در پیش داریم که طبعا از ویژگی ها خاص و مهمی برخوردار است نحوه و میزان حضور مردم در انتخابات می تواند دغدغه های جدی رهبر معظم انقلاب باشد.

عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: تجربه 34 پس از پیروزی انقلاب نشان می دهد در هر موقعی که کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مورد تهدید دشمنان بوده با حضور هوشمندانه و آگانه مردم در صحنه انقلاب تمام آمال و آرزوهای دشمن از بین رفته است و در نتیجه دشمن وادار به عقب نشینی شده است.

نایب رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تاکید کرد: اینکه رهبر فرزانه انقلاب امسال را به عنوان حماسه سیاسی نامگذاری کردند یعنی انتظاری که ایشان از ملت آگاه و هوشیار ما دارند این است که صحنه انتخابات را به یک صحنه حماسی تبدیل کنند.

به گفته وی، حضور پرشور و تعداد بالای آرای مردم هم نشانه مقبولیت نظام، هم نشانه مشروعیت نظام و هم نشانه دلبستگی مردم به نظام اسلامی است و در نتیجه نشانه این است که دشمنان ما با همه طراحی ها و برنامه ریزهایی که دارند نمی توانند در مقابل اراده آهنین ملت ما مقاومت کنند و کاری را از پیش ببرند.

مدیر حوزه علمیه قم ادامه داد: بنابراین معنای حماسه سیاسی این است که مردم ما در صحنه مسایل سیاسی که یکی از جلوه های بارز آن حضور در عرصه انتخابات است از خودشان رفتاری نشان دهند که این رفتار هم مایه آرامش خاطر ملت باشد و مایه خوشحالی دوستان انقلاب باشد و هم مایه سرافکندگی دشمنان انقلاب باشد.

امام جمعه موقت قم در ادامه با اشاره به حماسه اقتصادی گفت: از روزهای آغازین پیروزی انقلاب اسلامی نظام مقدس ما مورد تحریم دشمنان بوده است منتهی در سال های اخیر به تحریم ها شدت بیشتری بخشیدند آن هم با این نگاه که اقتصاد کشور را فلج کنند و مسوولان را وادار عقب نشینی کنند و اراده ملت را در هم بشکنند.

نماینده استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری افزود: آنچه که رهبر معظم انقلاب در این زمینه می فرمایند این است که مردم ما در نحوه مواجه شدن با دشمن در عرصه اقتصادی به گونه ای عمل کنند که دشمن احساس ضعف و سستی در ملت آگاه نکند.

وی با تاکید بر لزوم روی آوردن مسوولان و دست اندرکاران و برنامه ریزان اقتصادی به اقتصاد مقاومتی، اظهار داشت: باید وابستگی مان را به نفت کاهش بدهیم و در عرصه های دیگر بتوانیم به خودکفایی برسیم و این هم با شعار امکان پذیر نیست بلکه در صحنه عمل باید برنامه ریزی بلند مدت و حرکتی حماسی برای مقابله با طراحی های دشمن انجام داد.

این استاد حوزه اضافه کرد: اگر مسوولان و ملت ما چه در عرصه سیاسی و چه در عرصه اقتصادی به گونه ای رفتار کنند که مایه ناامیدی دشمن بشوند در حقیقت توانسته اند به دغدغه رهبر معظم انقلاب پاسخ مثبت بدهند.

به گفته وی، ایده و آرمان رهبری در رابطه با نام گذاری سال های مختلف در حقیقت با اشراف و آگاهی ایشان نسبت به شرایط کشور و شرایط جهانی بوده است.

عضو مجلس خبرگان با اشاره به میزان تحقق شعارهای سالانه و با بیان اینکه بین آنچه که مسوولان باید عمل می کردند و مردم باید گام برمی داشتند با آنچه که مورد نظر رهبری بوده تفاوت وجود دارد، بیان داشت: یک بخش آن به عدم کارآمدی برنامه ریزی ها برمی گردد و البته بخش دیگرش هم مانع تراشی دشمنان ماست یعنی در شرایط عادی نبودیم گرچه باید در شرایط غیر عادی هم باید تلاش مان را مضاعف کنیم.

آیت الله حسینی بوشهری گفت: متاسفانه نگاه و منظر رهبر معظم انقلاب را جدی تلقی نکردیم و اگر شعارهایی که در این سال های اخیر مطرح شد را محقق می کردیم اینها کافی بود برای یک ملت که بتواند کشور را در شرایط بسیار مناسب تری قرار بدهد.





تاریخ : یادداشت ثابت - شنبه 92/1/11 | 2:6 عصر | نویسنده : طاها تهرانی | نظرات ()

  نشریه آلمانی “فوکوس” به بهانه ی جنگ لفظی ایران – اسرائیل، به بررسی توان نظامی تهران و تل آویو پرداخته است. به گزارش ایران ویج ؛ این نشریه با بیان اینکه قوی ترین قدرت نظامی منطقه است، نوشته است: ایران 78 میلیون جمعیت دارد، درحالی که جمعیت اسرائیل به زحمت به هشت میلیون نفر ادامه مطلب...




تاریخ : یادداشت ثابت - شنبه 92/1/11 | 1:56 عصر | نویسنده : طاها تهرانی | نظرات ()

«قدرتمندترین مقام ایران تصریح کرد که جمهوری اسلامی در صورت حمله اسرائیل علیه خود، شهرهای تل‌آویو و حیفا را نابود خواهد کرد.» این جملات قسمتی از بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه های غربی است.

 

توانمندی ایران در نابودی پایتخت رژیم صهیونیستی موضوعی است که قبلا و به دفعات مورد تایید منابع مختلف غربی و حتی کارشناسان اسرائیلی رسیده است.

مرکز اطلاعات جاسوسی تروریسم وابسته به سازمان امنیت اسرائیل در گزارشی اذعان کرده ؛ هم اکنون انبارهای بزرگ سلاح شامل هزاران موشک در اختیار گروه های مقاومت در غزه وجود دارد. بخشی از این موشک ها ساخت ایران هستند و بخش دیگر، با استفاده از فناوری ایرانی در غزه ساخته شده اند.
این انبارها شامل موشک های میان برد ساخت ایران از نوع فجر 5 و موشک های ساخت محلی “ام 75” است. گروه های فلسطینی در جنگ 8 روزه از این موشک ها در حملات علیه اسرائیل استفاده کردند و توانستند پس از 20 سال برای نخستین بار شهرهای تل آویو و قدس را مورد هدف قرار بدهند.

حمله به ایران و پاسخ ایران؛

کارشناسان نظامی رژیم صهیونیستی در تحلیلهایی اعتراف کرده اند ، جمهوری اسلامی ایران می تواند ضربات سهمگینی بر هیمنه صهیونیستها وارد کند. بر اساس تحلیل این کارشناسان، احتمال حمله اسرائیل با جنگنده اف-15 با میانگین 15 فروند در هر پرواز. این هواپیماها بدون سوختگیری هوایی نمی توانند به ایران برسند بنابراین نیروی هوایی اسرائیل خارج از معادله است.

همچنین بنا بر اظهارات این کارشناسان، نابود کردن تاسیسات دیمونا اسرائیل، از نابود کردن هر مرکز غنی سازی در ایران ساده تر است. با همه تدابیر دفاعی، دفاع ضدموشکی صهیونیستی قادر نیست با موشک ها مقابله کند و ممکن است فقط نیمی از موشک ها را رهگیری کند اما قادر است فقط کمتر از یک چهارم از موشک ها را مقابله کند، در نتیجه تخریب دیمونا امری حتمی است و بدون شک تخریب این مرکز، تخریب کارگاه «ماخون-2» برای ساخت سلاح های اتمی را که در زیر آن قرار دارد نابود می کند و علاوه بر این شش نیروگاه [در فلسطین اشغالی] هست که یکی از آنان نقشی اساسی در تولید برق این رژیم دارد و مانند نیروگاه بوشهر منبعی فرعی است که اخیرا به شبکه برق ایران وصل شده است.

البته توانمندی نیروهای نظامی ایران به موشک منتهی نمی شود. نیروی دریایی ایران (ناوشکن و زیردریایی) می تواند ضربات دردناکی به اسرائیل و نیروی دریایی آن بزند. از جمله به زیردریایی های اسرائیل و در نتیجه حمله دریایی اسرائیل حمله یکجانبه نخواهد بود بخصوص اینکه ایران ضددریایی های دقیقی از جمله فاتح 110 دارد در نتیجه ایران می تواند مقابله به مثل بکند.

اما ایران می تواند یکباره رژیم صهیونیستی را موشک باران کند و شش نیروگاه اتمی اسرائیل را در کنار تاسیسات دیمونا هدف بگیرد و کارخانه های پتروشیمی و جنگی آن و تاسیسات راهبردی را با موشک هایی که برد آن بین 1500 تا 2000 کیلومتر است بزند و قدرت موشکی اسرائیل را نمی توان با قدرت موشکی ایران مقایسه کرد، با توجه به اینکه سامانه ضدموشکی اسرائیل حداکثر می تواند همزمان با 20 موشک مقابله کند و اعتمادی به این سامانه نیست که همه اهدافی را که رهگیری می کند، ساقط کند.

نیویورک ‌تایمز در تحلیل قدرت موشکی ایران طی نبرد غزه اعتراف کرد : ” موشکهای فجر 3 و فجر 5، این امکان را به حماس و جنبش جهاد اسلامی دادند که قلب اسرائیل را هدف قرار داده و اسرائیلی‌ ها را به پناهگاه‌ ها فراری دهند. رهبران فلسطینی تکنولوژی تسلیحاتی ایران را کمکی بسیار بزرگ‌تر از کمک‌ های مالی و سیاسی می‌دانند.”

در آبان ماه 91 و پس از موشکباران تل آویو توسط حماس ، روزنامه یدیعوت آحارونوت اعلام کرد: زیان های اقتصادی اسرائیل طی 24ساعت از سه میلیارد شکل(واحد پولی رژیم صهیونیستی) فراتر رفته است.

توهمی به نام گنبد آهنین !

همچنین روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» در گزارشی به نقل از «رویوین پداتزور» استاد دانشگاه تل آویو و کارشناس برجسته نظامی اذعان کرد: سامانه آرو نمی تواند با موشک های بالستیک ایران مقابله کند. پراتزور که چندین دهه به عنوان خلبان جنگنده های ارتش رژیم صهیونیستی فعالیت می کرد، ادامه داد: اقدامات متقابل ساده ای وجود دارد که می تواند کارآیی سامانه دفاع موشکی آرو را به صفر برساند.

“مایکل اورن” سفیر رژیم صهیونیستی در آمریکا در جریان برگزاری نشست آیپک(لابی رژیم صهیونیستی در آمریکا) در شهر واشنگتن نیز گفت:‌”موشک‌های ایران قابلیت حمله به تمامی نقاط موجود در خاورمیانه را دارند و می‌توانند اسرائیل را نیز هدف حملات خود قرار دهند.”

گفتنی است؛ در جریان تهاجم اسرائیل به نوار غزه ، حماس تل آویو را با یک نمونه از موشکهای ایرانی مورد حمله قرار داد . این حمله موشکی منجر شد بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل بعد از به صدا درآمدن آژیر خطر به پناهگاه فرار کند!








تاریخ : یادداشت ثابت - جمعه 92/1/10 | 11:43 عصر | نویسنده : طاها تهرانی | نظرات ()

جواب اجمالی:
سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران در رابطه با آمریکا بر قطع رابطه با آمریکا و مقابله با سلطه‌گریهای این کشور است چراکه غیر از آن سبب خدشه‌دار شدن چهرة جمهوری اسلامی به عنوان رهبر نهضتهای آزادی بخش و ایجاد یأس و نا امیدی در ملتهای مسلمان خواهد شد و برخلاف منافع ملی و استقلال و تمامیت ارضی کشور و سبب عدول از مواضع اصولی و ارزشهای اسلامی خواهد شد لذا در تحقق این رابطه اصول عزت، حکمت و مصلحت خدشه‌دار خواهد شد.


جواب تفصیلی:


ت
ردیدی نیست که سیاست خارجی ایران برخاسته از مبانی فکری اسلام است لذا با توجه به اسلامی بودن انقلاب و جهان شمولی بودن این مکتب، سیاست خارجی کشور نمی‌تواند خود را در محدودة اهداف ملی و یا حتی منطقه‌ای محبوس نماید و با توجه به این رسالت مهم و غیر قابل تغییر سیاست خارجی جمهوری اسلامی از نطر فکری و ایدئولوژیک باید سیاستی پیشرو، فعال و پویا باشد.
اصول سیاست خارجی ایران در قانون اساسی چنین عنوان شده است «سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران بر اساس نفی هرگونه سلطه‌جویی و سلطه‌پذیری، حفظ استقلال همه جانبه و تمامیت ارضی کشور، دفاع از حقوق همة مسلمانان و عدم تعّهد در برابر قدرتهای سلطه‌گر و روابط صلح‌آمیز متقابل با دول غیر محارب استوار است»[1] مقام معظم رهبری نیز محور سیاست خارجی ایران را سه اصل عزت، حکمت و مصلحت عنوان فرمودند «بارها گفتم عزت را، حکمت را و مصلحت را رعایت کنند بروند با همه دولتها ارتباطات داشته باشند سیستمهای مختلف، عقاید مختلف و روشهای گوناگون مانعی ندارد، لیکن منطقه ممنوعه‌ای وجود دارد که از آن منطقه ممنوعه نباید تجاوز کنند»[2] با توجه به اصول سیاست خارجی ایران هرگونه رابطه با آمریکا در شرایط کنونی برخلاف مواضع اصولی و ارزشهای اسلامی و منافع ملی خواهد بود.
زیرا اولاً: استکبار ستیزی جز‌و اهداف و ارزشهای جمهوری اسلامی ایران می‌باشد و آمریکا در شرایط حاضر مظهر استکبار جهانی است، با توجه به اینکه آمریکا در تداوم سیاست توسعه طلبی و سلطه‌جویی خود که از آغاز قرن بیستم شروع شده همچنان مصّر است و علی رغم اینکه نظام جهانی در واقع به سمت نظامی چند قطبی پیش می‌رود، حاضر به قبول این واقعّیت نبوده و اصرار دارد که سایر دولت‌ها به ویژه دولتهای جهان سوم که از موقعیت ضعیف‌تری برخوردار هستند جایگاه ابرقدرتی این کشور را پذیرفته. در مقابل آن تمکین نمایند مرحوم امام فرمودند: «ما تا آخر ایستاده‌ایم و با آمریکا روابط ایجاد نخواهیم کرد مگر آنکه آدم شود و از ظلم کردن دست بردارد»[3]
ثانیاً: یکی از اهداف برقراری حکومت جمهوری اسلامی تحقق شعائر اسلام است و این امر عموماً با اهداف اقتصادی ـ سیاسی آمریکا منافات دارد. مرحوم امام (ره) فرمودند: نکتة مهمی که همة ما باید به‌ آن توجه کنیم و آن را اصل و اساس سیاست خود با بیگانگان قرار دهیم این است که دشمنان ما و جهانخواران تاکی و تا کجا ما را تحمل می‌کنند و تا چه مرزی استقلال و آزادی ما را قبول دارند، به یقین آنان مرزی جز عدول از همة هویتها و ارزشهای معنوی و الهی‌مان نمی‌شناسند به گفته قرآن کریم هرگز دست از مقاتله و ستیز با شما برنمی‌دارند مگر این که شما را از دینتان برگردانند»[4]
ثالثاً: هدف آمریکا در ایجاد رابطه با ایران حفظ منافع خویش در خاور میانه و تثبیت ابرقدرتی خود در منطقه و نابود کردن زیربنای اقتصادی کشور است مقامات آمریکائی در تعیین منافع ملی خود می‌گویند: «منافع اصلی ما در خاور میانه، نفت و اسرائیل است»[5] از آنجا که پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران آمریکا یکی از مهمترین مراکز نفوذ وتسلط خود را بر خاور‌میانه از دست داد و با توجه به اهمیت و موقعیت استراتژیک خاور‌میانه و نفت به عنوان مهمترین منبع انرژی جهان آنچه آمریکا به دنبال آن است تسلط و غارت منابع انرژی همچون گذشته است و سیاست خود را در منطقه بر تشتت سیاسی، جلوگیری از وحدت کشورهای اسلامی و نفوذ همه جانبه در منطقه استوار نموده است نیکسون چنین می‌گوید: «چون خلیج فارس جایگاه بیش از 65 درصد منابع نفت قطعی جهان است و چون تصور می‌رود که در 25 سال آینده تنها منبع صدور مقادیر متنابهی نفت در جهان باشد، ما راهی جز حفظ حضور و درگیری خود در این منطقه نداریم»[6] مقام معظم رهبری فرمودند: «خیال نکنید که حالا اگر با آمریکا رابطه برقرار شد، یا مذاکره شد دیگر از سوی آمریکا اندکی حرف نازکتر از گل هم به جمهوری اسلامی گفته نخواهد شد، نه، بسیاری از کشورها با آمریکا رابطه هم دارند، خیلی هم روابطشان علی الظاهر در سطح جهانی خوب و صمیمی است در عین حال آمریکا هرجایی که لازم باشد ضربة خودش را می‌زند محاصرة اقتصادی می‌کند، تحریم می‌کند..»[7]
لذا سیاست خارجی ایران بر قطع هرگونه رابطه با آمریکاست زیرا این رابطه برخلاف اصول عزت، حکمت و مصلحت است و سبب خدشه‌دار شدن استقلال و تمامیت ارضی کشور خواهد بود، اختلافات اساسی بین ایران و آمریکا همانهایی هستند که مقامات رسمی آمریکا هر از گاه به زبان می‌رانند، مواضع ایران در قبال فلسطین، حمایت از محرومان و مستضعفان جهان، مقابله با سلطه گریهای آمریکا در سطح‌جهان است که این اختلافات ریشه در ایدئولوژی اسلامی دارد و تا زمانی که آرمانها و اهداف قرآنی و اسلامی بر نظام جمهوری اسلامی حاکم است این نفرت و مقابله با سردمداران استکبار جهانی و در رأس همه آمریکا به قوت خود باقی است.
منابع جهت مطالعه بیشتر:
1. فاطمه رجبی، آمریکا شیطان بزرگ، کتاب صبح، تهران 76. از ص 263 تا 271.

2. مذاکره با آمریکا، مؤسسه فرهنگی قدر ولایت، تهران 79، از ص 13 تا 107.


[1] . قانون اساسی، اصل 152.
[2] . روزنامه جمهوری اسلامی، 13/ 2/ 69.
[3] . صحیفة نور، ج19، ص73.
[4] . صحیفة نور، ج20، ص 238،237.
[5] . نیکسون، فرصت را دریابیم، مترجم، وفسی نژاد حسین، انتشارات طرح نور،71، ص 266.
[6] . همان، ص 262.
[7] . جمهوری اسلامی، 27/10/76.






تاریخ : یادداشت ثابت - جمعه 92/1/10 | 10:14 عصر | نویسنده : طاها تهرانی | نظرات ()

ثمره مردم سالاری دینی
 انتخابات در کشور ما یک حرکت نمایشی نیست. پایه‏ ی نظام ما همین انتخابات است. یکی از پایه‏ ها، انتخابات است.
 مردم ‏سالاری دینی با حرف نمی‌شود؛ مردم‏سالاری دینی با شرکت مردم، حضور مردم، اراده‏ ی مردم، ارتباط فکری و عقلانی و عاطفی مردم با تحولات کشور صورت می‌گیرد؛ این هم جز با یک انتخابات صحیح و همگانی و مشارکت وسیع مردم ممکن نیست. این مردم‏سالاری، عامل پایداری ملت ایران است.
 این‌که شما توانسته‏ اید در طول این سی‌سال از نهیب ابرقدرت‌ها نترسید، این‌که ابرقدرتها هم غیر از نهیب نتوانستند ضربه‏ ی اساسی به شما بزنند، این‌که جوانان کشور در ورود به میدان‌های گوناگون این شجاعت و اخلاص را نشان می‌دهند، ناشی از مردم‏سالاری دینی است.
 بیانات در جمع زائران و مجاوران حضرت امام رضا (ع) 1388/1/1 ادامه مطلب...




تاریخ : یادداشت ثابت - جمعه 92/1/10 | 9:56 عصر | نویسنده : طاها تهرانی | نظرات ()
<   <<   91   92   93   94   95   >>   >
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
.: Weblog Themes By SlideTheme :.