شرکت پخش فرآوردههای نفتی در واکنش به خبر کشف شبکه سوءاستفاده از کارتهای هوشمند سوخت اعلام کرد متخلفین در کمیته رسیدگی به تخلفات ناشی از قراردادهای فیمابین محکوم و برخی مسئولان جایگاهها توسط سازمان بازرسی به مرجع قضایی معرفی شدند.

شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی در پی درج اخباری از کشف شبکه سوءاستفاده از کارت های سوخت باطله و اظهارنظرهای گوناگون از سوی برخی افراد غیر کارشناس روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران به منظور تنویر افکار عمومی طی اطلاعیه ای چگونگی پیگیری و اقدامات بازدارنده را به شرح ذیل اعلام کرد:
براساس همکاری مشترک سازمان بازرسی کل کشور و شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران در راستای پایش اطلاعات سوخت گیری و رصد منشا تولید سوخت گیریهای نامتعارف، 13 جایگاه که دارای بیشترین سوخت گیریهای نامتعارف بودند تحت کنترل قرار گرفت که در نهایت ملاحظه شد در جایگاه های مذکور با قطع ارتباط بین تلمبه با سرور جایگاه ، امکان کنترل لیست سیاه را سلب نموده و با کارتهایی که در گذشته در لیست سیاه قرار گرفته بودند و هنوز به صورت فیزیکی ابطال نشده بودند سوختگیری می شد و این موضوع به دلیل طراحی شبکه سامانه هوشمند سوخت به صورت دقیق شناسایی گردید. ادامه مطلب...
انواع افسردگی در زنان
زندگی پر از فراز و نشیب های روحی است و زمانی که چرخ زندگی در سرازیریبیفتد ، نشیب های روحی تداوم یافته ، عملکرد طبیعی فرد مختل میشود و امکان بروز یک بیماری جدی و رایج به نام"افسردگی" افزایش خواهد یافت...
زندگی پر از فراز و نشیب های روحی است و زمانی که چرخ زندگی در سرازیریبیفتد ، نشیب های روحی تداوم یافته ، عملکرد طبیعی فرد مختل میشود و امکان بروز یک بیماری جدی و رایج به نام"افسردگی" افزایش خواهد یافت . افسردگی، روح ، جسم ، ذهن و رفتار فرد را درگیر می کند. امکان بروز این بیماری هم درزنان وهم در مردانوجود دارد، اما بنا به دلایلی زنان دو برابر مردان به این بیماریمبتلامی شوند.
در کشور آمریکا در حدود 19 میلیون نفر ( 10/1 بزرگسالان ) مبتلا به افسردگی هستند . پژوهشگران نشان داده اند که شرایط بیولوژیکیو شیوهیزندگی، از عوامل روانی - اجتماعی علت ابتلای بیشتر زنان به این بیماریست . از این رو اشاره به دو نکته حائز اهمیت است:
1) هر فردی به دلیل خاص خود ، به این بیماری مبتلا می شود و حتی دو نفر از مبتلایان به دلایل مشابه ، دچار افسردگی نشده اند .
2) علائم افسردگی در بیشتر مواقع بروز می کند ، ولی زمانی که شخص،عزیزی را از دست می دهد، احساس اندوه، ناامیدی و کاهش توانایی های روزمره،علائمی عادی به نظر می رسند.
همانطور که ذکر شد ، زندگی مملو از فشارهای روانی ، کار زیادوخسته کننده ، بیکاری دراز مدت ، در گیری ها و مشکلات خانوادگی و مالی ، تحریک پذیری فرد را افزایش خواهد داد . از آنجا که میزان تحمل فرد محدود است ، تا نقطه ای خاص می تواند تحریک شده و تجربه های مطلوب را پشت سر بگذارد. اما زمانی که تحریک احساسات ادامه پیدا کند ،ممکن است فرد نتواند مانند روزها یا ماه های قبل زندگی کند و به کار و فعالیتادامه دهد ؛ لذا حالتی گذرا پدید خواهد آمد که گاه به یک بیماری جدید تبدیل خواهد شد .
انواع افسردگی و علائم آن ادامه مطلب...
عَن النبی - صلّی الله علیه و آله - قال: رَکعتانِ یُصلیهما المُتزوجُ اَفضلُ مِن رجلٍ عَزبٍ یَقومُ لَیلهُ و یَصومُ نهارَهُ.
«وسائل الشیعه، ج 20، ص 19»
پیامبر اکرم - صلّی الله علیه و آله - فرمود: دو رکعت نماز انسان با همسر برتر است از عمل انسان عزبی که همه شب را در نماز و روز آن را روزه دار باشد.
قال رسول الله - صلّی الله علیه و آله - : مَنْ تزّوجَ احرزَ نِصفَ دینهِ فلیتَّقِ الله فی النصفِ الآخرِ.
«نور الثقلین، ج 3، ص 596»
پیامبر اکرم - صلّی الله علیه و آله - فرمود: کسی که ازدواج کند نصف ایمان خود را حفظ کرده، پس باید جهت حفظ نصف دیگر آن تقوای الهی را پیشه کند.
قال الامام الصادق - علیه السّلام - : رَکعتانِ یُصلِّیهما مُتزوجٌ اَفضلُ مِن سَبعینَ رکعةٍ یُصلّیها غَیرُ مُتزوجٍ.
«ثواب الأعمال، صدوق، ص 94»
امام صادق - علیه السّلام - فرمود: دو رکعت نماز کسی که ازدواج کرده برتر است از هفتاد رکعت نماز انسانی که ازدواج نکرده.
قال الامام علی - علیه السّلام - : قال رسول الله - صلّی الله علیه و آله - : ... و رایتُ اِمْراَةً تُقطَعُ لحمُ جَسَدِها مِنْ مُقَدِّمِها و مؤخّرِها بِمَقاریض من نارٍ ... .
«بحار الانوار، ج 8، ص 309»
امام علی - علیه السّلام - فرمود: رسول خدا فرمود: در شب معراج زنانی را دیدم که گوشت بدنشان توسط قیچی های آتشین از جلو و عقب بریده می شد ... پس آنها کسانی هستند که خود را در معرض مردان نامحرم قرار می دهند و با رفتارهای مختلف توجه آنها را جلب نموده و به آنها اظهار تمایل می نمایند.
عَن الامامِ الباقرِ - علیه السّلام - قال: لَهو المؤُمنِ فی ثَلاثةِ اشیاءٍ التَمتعُ بِالنساءِ و مُفاکهَةِ الاِخوانِ و الصَلاةُ بِاللیلِ. «الخصال، ج 1، ص 116»
امام باقر - علیه السّلام - فرمود: سرگرمی انسان مؤمن در سه چیز است: کامجویی از زنان (حلال)، خوش گویی با دوستان و خواندن نماز شب.
قیمت طلا با وجود افزایش 23 دلاری دیروز بر اثر انتشار آمار غیرمنتظره کاهش صادرات چین، امروز 3 دلار و 45 سنت کاهش یافت و به 1247.94 دلار رسید.

به نقل از بلومبرگ، با انتشار کاهش غیرمنتظره آمار صادرات چین در ماه ژوئن، قیمت طلا در بازارهای جهانی کاهش یافت؛ قیمت نقره هم با کاهش روبرو شد. هر اونس طلا پس از افزایش 2.3 درصدی در دو روز گذشته، امروز و در لحظه انتشار این خبر با کاهش 3 دلار و 45 سنتی به 1247.94 دلار رسید. طلا دیروز با افزایش 22.58 دلاری به 1259.56 دلار در هر اونس رسیده بود که این افزایش بیشترین رشد از ابتدای جولای برای فلز زرد محسوب میشد. ادامه مطلب...
معمولاً تحمل گرسنگی در ماه مبارک رمضان ساده تر از تحمل تشنگی است. ولی برای در امان بودن از تشنگی نیز راه حلهایی وجود دارد.
از آنجا که آب در حدود 70 درصد از بدن ما را تشکیل میدهد، اهمیت آن را نمیتوان نادیده گرفت.
تقریباً هر عملی که در بدن انجام میشود با کمک آب صورت میگیرد: از حذف مواد زائد گرفته تا کمک به هضم غذا، نگه داری سالم پوست و حمل و نقل مواد غذایی در سراسر بدن.
اگر نتوانید مواد مغذی و مواد معدنی از دست رفته از طریق تعریق را جایگزین کنید، ادامه این روند سبب تضعیف بدن شما در پایان ماه مبارک رمضان خواهد شد. حتی از دست دادن مقدار کمی آب بدن میتواند سبب خستگی، سرگیجه و سردرد و عدم تمرکز شود.
سر کشیدن آب زیاد بین غذای سحری، به امید جلوگیری از تشنگی در طول روز اشتباه است، چون باعث رقیق شدن شیره معده و در نتیجه نفخ و اختلال در هضم می شود. از طرفی، خوردن میوه در هنگام سحر ، علاوه بر مقاومت بیشتر در مقابل تشنگی، باعث رفع مشکل یبوست هم می شود.
توصیه می شود جهت تامین آب لازم، از حدود یک ساعت بعد از افطار تا نیم ساعت قبل از سحر، دست کم شش لیوان آب بنوشید. توجه داشته باشد که از خوردن چای پُررنگ ، قهوه، کاکائو و موادی که باعث دفع بیشتر آب (به علت مدر بودن) از بدن می شوند، (به خصوص در سحری) پرهیز کنید.
براى از بین بردن یا کم کردن عطش شدید در این ماه چه باید کرد؟
براى فهم این سؤال به این مثال توجه کنید: مزرعه اى را در نظر بگیرید که در کنار یک رودخانه پُرآب است. براى این که بتوانیم این مزرعه را به صورت دائم آبیارى کنیم و از حملات احتمالى آب در فصول گوناگون در امان نگه داریم، سدى مقابل آب مى زنیم تا بتوانیم آب را مهار کرده و با ایجاد روزنه هایى در سد به صورت دائم و کنترل شده مزرعه مان را آبیارى کنیم.در ماه مبارک رمضان نیز بایستى سدى در بدنمان بسازیم که بتوانیم آب و مواد غذایى را که در سحرى مصرف کرده ایم به صورت یکنواخت و دائم در طول روز به قسمت هاى مختلف بدنمان برسانیم. این کار را مى توانیم با مصرف مواد غذایى پُرفیبر(سبزیجات و میوه ها) انجام دهیم.
این گروه از مواد غذایى با احاطه سایر گروه هاى غذایى خورده شده:
اولا باعث مى شوند آنزیم هاى گوارشى به صورت آرام آرام روى مواد غذایى اثر کنند. ادامه مطلب...
سلام بچه ها،امروز یک اطلاعیه از وزارت اطلاعات تو یکی از سایت ها می خوندم بنظرم بد نیومد...براتون تو ادامه مطلب گذاشتم....حال داشتید بخونید...یه روزی بدردتون می خوره...ولی واقعا تا حالا در مورد تخلیه تلفنی چیزی شنیده بودید...برای من که خیلی جالب بود
وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی در سایت اطلاعرسانی خود به مردم کشورمان یادآور شده است که « زنگ تلفن همیشه زنگ خبر نیست، بلکه گاهی زنگ خطر است»
15 نکته تغذیه ای برای روزه داری در فصل گرما
با سلام و عرض ادب خدمت کلیه دوستان خوبم . برخی از دوستان خواستار مطلبی بودند که میزان افسردگی را مشخص کند .که در این پست تستی مطرح گردیده که می بایست با توجه به شناختی که از خود دارید صادقانه پاسخ دهید .لازم است این نکته رو یاداوری کنم که این تست کاملا دقیق و بر پایه علم روانشناسی بالینی تهیه و تنظیم شده است. طاها تهرانی .
ابتدا روی چهارخانه جلوی هر عبارتی را که در مورد شما صادق است کلیک کنید و در پایین نمره تست را دریافت کنید.
مدتی است که مشکل بیخوابی و بدخوابی عذابم میدهد، طوری که در طی روز احساس خستگی مفرط دارم. |
|
در عرض چند مدت گذشته بشدت بدخلق شدهام. |
|
مدتی است که فکرم همیشه دور افکار خاص و آزاردهندهای دور میزند. |
|
در عرض چند مدت گذشته بسختی میتوانم افکارم را متمرکز کنم. |
|
مدتی است که حواسپرتی گرفتهام. |
|
دیگر انجام کارهای روزانه برایم بسیار سخت شدهاست. |
|
مدتی است که دائم احساس درماندگی و یاس میکنم. |
|
احساس میکنم که آدم بیارزشی هستم و این احساس در عرض مدت گذشته در من شدت گرفتهاست. |
|
بعضی اوقات به خودکشی فکر میکنم. |
|
نسبت به آینده هیچ امیدی ندارم. |
|
قدرت تصمیمگیریام در کارهای روزمره دیگر مثل گذشته نیست. |
|
مدتی است که نسبت به چیزهایی که در دور و برم اتفاق میافتند بیتفاوت شدهام. |
|
مدتی است که در خودم احساس عذاب وجدان میکنم. |
|
خودم را بخاطر هر چیزی سرزنش میکنم. |
|
زندگی برایم معنایش را از دست دادهاست. |
|
جمع کل نمرات شما این تست: |
استفاده از این مطلب تنها باذکر منبع مجاز میباشد
هیجان، اضطراب و ترس
ترس احساسی است که هر انسانی آن را میشناسد. هر انسانی از آن بعنوان احساسی ناخوشایند یاد میکند و از داشتن آن دوری میکند، چرا که این احساس بنابر طبیعت خود زمانی ظاهر میشود که خطری درونی و یا بیرونی فرد را تهدید میکند. این احساس به شکل علائم مختلف جسمی و روانی ظاهر میشود، مانند تپش قلب، تنگی نفس، احساس گرگرفتگی، سرخ شدن صورت، ترشح زیاد عرق و غیره. در حالت ترس فعالیت طبیعی مغز در رابطه با محیط (مانند دیدن، شنیدن، بوئیدن، لمس کردن، چشیدن، حس تعادل در ایستادن و راهرفتن و غیره) بشدت تحت تاثیر قرار میگیرد و سهم بیشتر فعالیت مغز و بدن متوجه روبرو شدن با موضوع خطر و حفظ امنیت میشود. به این معنا ترس در چهارچوب روبرو شدن با خطر نقشی بسیار حیاتی بازی میکند و در حقیقت ترس به حکم زنگ خطری است که انسان را متوجه موضوع خطرداری میکند؛ تا بدنبال آن انسان عملی را صورت دهد که به رفع خطر بیانجامد. به همین خاطر بعد از دور شدن از موضوع خطرزا این احساس نیز توسط سیستمهای جسمی و روانی بطور طبیعی خنثی میشود و کارکرد اندامها و حواس به شکل طبیعی خود باز میگردد. بنابراین ترس یک احساس حیاتی، لازم و حفظ کننده زندگی است. در جریان تکامل انسان، احساس ترس برای حفظ بقاء انسان بوجود آمده تا انسان را در روبرویی با خطر آماده دفاع، حمله و یا فرار کند. امروز نیز ترس همین وظیفه را برعهده دارد اگرچه موضوع خطر مانند گذشته دیگر حیوانات وحشی نیستند.
اختلال اضطراب هراسی
زمانی احساس ترس حالات بیمارگونه پیدا میکند و تبدیل به اختلال اضطراب هراسی میشود که سیستمهای طبیعی و روانی فرد برای برطرف کردن ترس یا کارآیی خود را از دست داده باشد و یا از شدت کارآیی آنها کاسته شدهباشد. در این حال حتی زمانی هم که چیز تهدید کنندهای وجود ندارد، حالات و علائم ترس به نحو ادامهداری به وجود خود ادامه میدهند و هر بار بر شدت آنها نیز افزوده میشود. به این معنا یکی از اصلیترین شاخصهای عدم کارآیی «سیستم روبرو شدن با ترس» به این شکل است که در این حالت ترس و اضطراب بدون وجود دلیل تهدیدکننده، در مواقع و محیطهای مختلف، به حد زیاد و روزافزون و در بیشتر اوقات روز فرد را در کنترل میگیرند، به نحوی که فرد یا همواره یک نوع دلهره، اضطراب و تشویش را حس میکند و یا بخاطر احساس ترس از دست زدن به کارهایی و یا از روبرو شدن با چیزهایی و یا از رفتن به مکانهایی بشدت پرهیز میکند. در حالی که خود نیز دلیل قانعکنندهای برای این احساس پیدا نمیکند. ادامه مطلب...









بازدید امروز: 149
بازدید دیروز: 171
کل بازدیدها: 2096900